Breviksterminalen får betydelig økning i rutetilbudet på container

Nylig offentliggjorde vi nyheten om at rederiet Unifeeder inkluderer anløp i Brevik for ytterligere én av sine containerlinjer: Bremerhaven og Hamburg. Nå har vi gleden av å informere om at også rederiet MSC vil anløpe Breviksterminalen på sin linje mellom Oslofjorden og Antwerpen.

Dette betyr at Breviksterminalen fremover blir tilknyttet store og viktige logistikknutepunkt som Rotterdam, Bremerhaven, Hamburg og Antwerpen. Dette gir industrien og næringslivet i regionen vår flere alternative transportruter for gods som fraktes til og fra Europa og resten av verden. Dette gir vareeierne muligheter for å optimalisere sin logistikk og dermed redusere kostnader.

Det første anløpet til Unifeeder er forventet søndag 8.november, mens MSC forventes å komme i den påfølgende uken. Deretter vil linjene få ukentlige anløp. Ved Breviksterminalen er det allerede ukentlige anløp av DFDS sine ro-ro skip som går i linje til Ghent og Immingham.

Terminalleder Thorbjørn Aasig Lund er svært tilfreds med å kunne tilby en større bredde i tjenestespekteret og håper at flere lokale aktører nå vil benytte seg av linjetilbudet fra Breviksterminalen.

Havnedirektør Finn Flogstad ønsker også de nye linjene varmt velkommen. I Grenland Havn jobber vi målrettet for å flytte gods fra landeveien til sjøveien fordi sjøtransport er mest miljøvennlig på lange avstander. Sjøveien er miljøveien!

Anbefalte innlegg