Skip to content

Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen omhandler hvordan Grenland havn håndterer personvern og benytter cookies på sitt nettsted.

 

Ansvarlig
Grenland Havn er ansvarlig for behandling av personopplysninger på dette nettstedet. Kontaktinformasjon for Grenland havn finner du på under Kontakt.

Formål
Formålet med nettstedet er å gi informasjon våre havner, samt gi nyttig informasjon for de som lever langs kysten og ferdes på sjøen.

Ansvar
Grenland havn er ansvarlig for innhenting og bruk av personopplysninger i forbindelse med besøk på nettstedet.

Statistikkverktøy
Grenland havn bruker Google Analytics for å samle inn og analysere informasjon om hvordan besøkende bruker nettstedet. Google Analytics bruker informasjonskapsler (cookies). I tråd med vanlig praksis på Internett registreres brukerens IP-adresse av nettstedet, men vi har ikke tilgang til personopplysninger eller kan knytte handlinger på nettstedet til enkelte personer.

Nyhetsbrevtjeneste
Det er anledning til å registrere seg for å motta nyhetsbrev fra Grenland havn via e-post. Vi benytter tjenesten MailChimp for å registrere og behandle mailing-lister. Vi deler ikke lister over abonnenter med andre nettsteder eller nyhetsbrevtjenester. Det er mulighet for å melde seg av listen når du mottar et nyhetsbrev ved å klikke på linken for å melde seg av, helt nederst i nyhetsbrevet.
Du kan også kontakte oss på e-post ghv@grenland-havn.no for å melde deg av tjenesten.