Vi ønsker oss flere gode «naboer»

Vidstrakt sjøutsikt fra kontorlokalene på Strømtangen.

Vi lar oss inspirere av havet, av livet på vannet, av storslått utsikt, av folk som hygger seg, av mulighet til å se utover horisonten. Dette skaper en god jobbhverdag for oss i Grenland Havn. Kanskje du blir inspirert av det samme? Flytt virksomheten hit da vel!

I administrasjonslokalene til Grenland Havn, nær sjøkanten ved Brevikstrømmen, har vi kontorlokaler til leie – en helt unik beliggenhet, mener nå vi.

Området: Bygget ligger på kaia, med adresse Strømtangvegen 39. Her holder vi til sammen med to andre maritime virksomheter: Buksér & Berging og Kystverket. Området rundt havnebygget har sørlandsk atmosfære med små hvite trehus og trange gater. Brevik er en av Norges best bevarte «seilskutebyer» og om sommeren er det et yrende båt- og folkeliv. Fra kaia i Brevik går det ferger til skjærgårdsøyene og sightseeingturer for turister. Til Brevik kommer folk langveisfra for å nyte den gode atmosfæren, de koselige gatene, butikkene og det yrende livet på sjøen.

Arealet: Lokalene fordeler seg over 3., 4. og 5. etasje, tilsammen ca. 180m2, med ca. 60m2 pr. etasje. Tilgang til møterom i 3. etasje med panoramautsikt utover fjorden, samt heis og parkeringsplasser.

Lokalet skal i tiden fremover renoveres, så bestemmer du deg raskt vil du få mulighet til å påvirke utformingen.  Innflyttingsklart til sommeren 2018.

Mer informasjon og omvisning: Ta kontakt med Jan Einar Skarding på mobil 918 15 185 eller jes@grenland-havn.no.

Velkommen til oss!

 

Lokalene ligger attraktivt til med vakkert skue over Kalvenløpet og Langesundsfjorden.