Takker av to gode medarbeidere

Avskjedslunsjen ble holdt på Cafe Osebro i juni. Sten Ulrik og May ankom brygga med havnebåten.

Denne sommeren er det slutt for to trofaste medarbeidere i Grenland Havn. Teknisk sjef Sten Ulrik Heines går en ny tilværelse som alderspensjonist i møte fra juni av, og sekretær May Osaug går av på AFP i august for å vie mer tid til blomsterbutikken sin i Brevik.

May begynte som økonomi- og administrasjonssektretær i 2008, og har primært hatt arbeidssted på Skien Havneterminal. Under «Full City» katastrofen i 2009 la hun ned mangfoldige arbeidstimer som controller og var en viktig brikke i arbeidet med å rydde opp etter oljesølet. Den seneste tiden har hun holdt til ved administrasjonskontoret i Brevik.

-Jeg ser frem til å få mer tid med familien min, og kanskje også mer fritid etterhvert, sier May. De to siste årene har hun hatt fullt opp med jobben i Grenland Havn og driften av Brevik Blomster & Garn. Nå skal hun pleie blomsterinteressen sin på heltid, til glede for Breviks innbyggere.

Sten Ulrik er utdannet sivilingeniør og ble ansatt som teknisk sjef i Grenland Havn i 2004. Med seg i bagasjen hadde han erfaring fra Norsk Institutt for Vannforskning, og han var Telemarks første fylkesmiljøarbeidssjef. En periode var han teknisk rådmann i Skien kommune, før han ble kjent med Grenland Havn under et oppdrag med å mudre utenfor Dypvannskaia på Herøya.

Som teknisk sjef har han hatt ansvar for infrastruktur, kaianlegg og kraner som påvirker det ytre miljø, både naboer og omgivelser. Jobben har dekket mange fagfelt der han har måttet forholde seg til lovgivning og kontakten mot lokalsamfunnet.

-Alt har sin tid, sier Sten Ulrik. Jeg skal nå akseptere alderen og slippe nye krefter til. Jeg skal ikke forsvinne ut bakdøra, men sette meg på bakerste benk og støtte opp om de som følger etter meg.

Vi i Grenland Havn ønsker May og Sten Ulrik lykke til med det neste kapittelet i livet, og takker for mange gode år og godt samarbeid.