Ny teknisk sjef i Grenland Havn

Den 1. august tiltrådde Torben Jepsen (50) stillingen som teknisk sjef i Grenland Havn.

Torben er opprinnelig fra Danmark og utdannet BSc elektro-ingeniør fra Odense.

Med seg i sekken har han mange års erfaring innen drift, vedlikehold og ledelse av produksjonsbedrifter, både i Norge og internasjonalt.

Torben kommer fra stillingen som fabrikksjef / teknisk sjef ved Aaltvedt Betong i Skien, der han har hatt totalansvaret for selskapets produksjonsenheter, fra råvare til ferdig produkt og levering.

På hans imponerende CV står også oppdrag som prosjektingeniør ved Norcems anlegg i Brevik, kvalitetssikringssjef på sementfabrikk i De Forente Arabiske Emirater, og som fabrikksjef ved Unicon Concrete i USA. Torben er sertifisert revisjonsleder av kvalitetssikringssystemer og har solid kompetanse som prosjektleder for utvikling av produksjonsanlegg og tilhørende bygningsmasse.

Som teknisk sjef i Grenland Havn vil han ha ansvar for å ivareta og videreutvikle havnas fasiliteter og tekniske posisjon, sørge for kvalitet og rasjonell forvaltning i prosjekter, og ha det overordnede ansvar for drift, vedlikehold og miljøsertifiseringer.

Jobben dekker mange fagfelt, og Torben ser frem til å være et knutepunkt mellom havnen og lokalsamfunnet. Han er allerede godt i gang med prosjekter til glede for havnens brukere og kunder, og offentligheten for øvrig.

Torben er gift med norske Kirsti og bor på Borgestad i Skien. På fritiden spiller han innebandy og rugby, og kjører MC når vær og tid tillater.

Vi ønsker Torben velkommen på laget og ser frem til godt samarbeid!