Grenland Havn blir ny Oddpartner

Salgssjef Kjersti Stordalen og havnedirektør Finn Flogstad satser på god synlighet fremover, både på og utenfor banen. Foto: Grenland Havn

Grenland Havn inngår partnerskap med Odd, og tar dermed del i et av Telemarks største bedriftsnettverk. Sammen med 120 andre bedrifter er Grenland Havn nå med i den stadig voksende Odd-familien, som også inkluderer en lang rekke frivillige lokale krefter. – En sterk lokal profil gjør oss mer attraktive blant våre fans og samarbeidspartnere, og gir oss økonomiske muligheter til å styrke arbeidet vi holder på med, sier Odd-trener Dag Eilev Fagermo. – Odd er desidert den beste klubben i Norge når det gjelder spillerutvikling og bruk av spillere fra eget fylke, og vi ser at det er mulig for unge fotballspillere å få drømmene sine oppfylt på hjemmebane.

I likhet med ballklubben, har også Grenland Havn en sterk lokal profil. Både Grenland Havn og Odd har fokus på miljø og bærekraftig utvikling. Odd investerer i solcellepaneler og satser på å bli selvforsynt. Grenland Havn investerer i landstrøm og elektrifisering av kranoperasjoner for å redusere CO2 utslipp, og samarbeider med Yara om tilrettelegging av elektrifisert, autonom transport.
Odd jobber for å løfte regionen vår utad ved å vise frem det beste av Telemark: talent, kunnskap og innovasjon. Grenland Havn deltar aktivt i utviklingen av næringsområdet Frier Vest, og sørger for at regionen har et godt transport- og logistikktilbud, både på sjø og bane.

-Vi ser frem til å delta på Odds arena for samarbeid, samspill og nettverksbygging, sier markeds- og logistikksjef Jan Einar Skarding.