Innholdsrik leilighet på 120 kvm med tre soverom

Romslig leilighet med tre soverom på totalt ca 120 kvm med rolig og usjenert beliggenhet. Leiligheten inneholder i første etasje stue, kjøkken, bad/vaskerom, gang og vindfang. I 2. etasje er det tre soverom og en stue/oppholdsrom. Leiligheten har tilgang til parkeringsplasser og garasje.

Inngangsparti med fliselagt trapp, entre med god plass til oppbevaring av sko og klær og inngang til badet. Badet har en bred veggmontert innredning med speil og overskap, dusjkabinett, toalett og opplegg til vaskemaskin. Videre kommer en inn i gangen, som leder inn til både kjøkken og stua. Kjøkkenet har enkel standard, men godt med oppbevaringsplass i over – og underskap, samt heldekkende benkeplate i stål med dobbel vaskekum. Komfyr, vifte og oppvaskmaskin er inkludert.

Opp trappa til 2. etg kommer en først til et romslig og åpent gangareal som kan innredes som loftstue. Herfra har en inngang til husets 3 romslige soverom.
I tillegg er det renovert ett rom i kjelleren til bruk som lydrom. Dette innebærer bla. lydbøyler og dobbelt lag med gips i vegger og himling.

Leiligheten ligger i en bolig hvor det er utleieleilighet i tilbygg (se egen annonse på Finn.no). Om ønskelig kan hele huset leies ut til én leietaker.

Det er ca 10 minutters kjøretur til Brotorvet og ca 16 km til Langesund sentrum og 20 km til Porsgrunn.

Les mer om denne eiendommen på finn.no