Personvern og cookies

NETTBASERT BEHANDLING AV PERSONOPPLYSNINGER
Denne personvernerklæringen gjelder for Grenland Havn IKS sine nettsteder. Grenland Havn IKS (org. no. 970 940 510) er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn på denne nettsiden. Det gjelder egne databehandleravtaler for andre produkter og tjenester levert av Grenland Havn IKS. Ta kontakt for ytterligere informasjon om vilkår som gjelder for øvrige produkter og tjenester.

PERSONOPPLYSNINGER SOM BEHANDLES
Grenland Havn IKS samler ikke inn personopplysninger som fødselsdato- og personnummer, eller opplysninger om personlige betalingskort.

Eksempler på informasjon som innhentes:
– Firmanavn
– Kontaktperson
– Firmaadresse/fakturaadresse
– Telefonnummer og e-postadresse
– Informasjon om din bruk av nettsiden, i form av blant annet hvilke undersider som besøkes, nettleserinstillinger og IP-adresse

HVORDAN INFORMASJON INNHENTES?
Grenland Havn IKS samler inn opplysninger gjennom skjemaer på våre nettsider. Det er frivillig å oppgi denne informasjonen. Hvis du velger å ikke oppgi personopplysningene, kan vi være forhindret fra å gi deg tilgang til produktet eller tjenesten.

Eksempel på skjema:
– Kontaktskjema
– Når man ønsker å prøve et produkt eller tjeneste
– Ved kjøp av produkter eller tjenester på våre nettsider
– Ved påmelding til seminar, webinar, kurs og konferanser
– Når man laster ned dokumenter som e-bøker fra våre nettsider
– Ved påmelding til å motta vårt nyhetsbrev eller blogg på e-post

FORMÅLET MED INFORMASJONEN SOM INNHENTES
– For å kunne gi tilgang til våre produkter og tjenester
– For å kunne sende relevant informasjon
– For å kunne ta kontakt og tilby våre produkter og tjenester

Vi oppretter profiler på bakgrunnen av informasjonen som innhentes, for å kunne tilby deg de mest relevante produktene og yte god kundeservice. Profilene baseres kun på informasjon som du frivillig gir oss, vi henter ikke inn informasjon for dette formålet fra tredjeparter.

HVORDAN LAGRES INFORMASJONEN?
Informasjon innhentet gjennom skjema på www.grenland-havn.no lagres i vårt CRM-system og MailEd, vårt «marketing automation» system som brukes til automatisert markedskommunikasjon.

HVORDAN SLETTES OPPLYSNINGENE?
Informasjon slettes på oppfordring ved å kontakte oss. Kontaktinformasjon finner du på www.grenland-havn.no.

UTLEVERING AV INFORMASJON TIL TREDJEPART?
Personopplysningene deles ikke med utenforstående tredjeparter, men Grenland Havn IKS kan bruke underleverandører til å levere hele eller deler av nettsiden. Slike underleverandører kan behandle personopplysninger på vegne av Grenland Havn IKS.

BRUK AV COOKIES
Vi bruker cookies på våre nettsider for at besøksstatistikken skal være pålitelig og for å øke funksjonaliteten på våre sider.

Grenland Havn IKS bruker Google Analytics for å samle inn og analysere informasjon om hvordan besøkende bruker nettstedet, via informasjonskapsler (cookies). I tråd med vanlig praksis på Internett registreres brukerens IP-adresse av nettstedet, men vi har ikke tilgang til personopplysninger eller kan knytte handlinger på nettstedet til enkelte personer.

Detaljer for cookies:
Crazy Egg (_ceg.s og _ceg.u)
Registrerer hvor besøkende klikker på nettstedet og gjenkjenner gjentakende besøk.

Google Analytics (_ga, _gat og _gid)
Samler inn og analyserer informasjon om hvordan besøkende bruker nettstedet.

Rublon Two-Factor Authentication (Rublon-WP_adam_said)
Internt sikkerhetssystem for håndtering av en administrators innlogging. Gjenkjenner gjentakende besøk.

RETTIGHETER
Som bruker av nettsidene våre har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven.

Hvor behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake.

Dersom du mener at Grenland Havn IKS ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.

KONTAKTINFORMASJON
Telefon: 35 93 10 00
E-post: ghv@grenland-havn.no
Grenland Havn IKS, Strømtangvegen 39, 3950 Brevik